ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ιονία Οδός είναι το τέλος της απομόνωσης της Ηπείρου, είπε ο Αντ. Σαμαράς

14:00 - 13 Ιαν 2015 | Πολιτική
Η Ιονία Οδός είναι το τέλος της απομόνωσης της Ηπείρου, είπε ο Αντ. Σαμαράς
Επίσκεψη στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι στο σημείο Καμπής της Ιονίας Οδού, που ενώνει την Άρτα με τα Ιωάννινα, πραγματοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο.

Μάλιστα, σε συνομιλία που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «όλα αυτά είναι το τέλος της απομόνωσης και θα οδηγήσουν την περιοχή σε μεγάλη ανάπτυξη», ενώ πρόσθεσε ότι «θα υπάρξει συνέχεια στο έργο».

 

Από την πλευρά του, ο κ. Ψαθάς ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό «που έβγαλε από το αδιέξοδο τα μεγάλα έργα της περιοχής, σημειώνοντας ότι είναι δρόμος ανάπτυξης.

 

«Στόχος είναι να συνδεθεί η Ιόνια Οδός με τον ορεινό όγκο και τον Αμβρακικό κόλπο», πρόσθεσε.

 

Μάλιστα, έπειτα από ερώτησή του, ο κ. Σαμαράς πληροφορήθηκε ότι στο συγκεκριμένο έργο εργάζονται περίπου 100 εργαζόμενοι αυτή την στιγμή, ότι το έργο θα έχει εξέλιξη και ότι τον Μάρτιο θα αρχίσει η ασφαλτόστρωση.

 

Επίσης, στον πρωθυπουργό παρουσίασαν τον χάρτη με τα σημεία που είναι υπό κατασκευή στην Ιόνια Οδό. Πρόκειται για εννέα ανισόπεδους κόμβους και οκτώ γέφυρες και μία σύραγγα 900 μέτρων με χρονοδιάγραμμα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.