ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Β' γύρος του λεφτά υπάρχουν

22:23 - 13 Ιαν 2015 | Πολιτική
Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Β' γύρος του λεφτά υπάρχουν
Εφ όλης της ύλης επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός σε προεκλογική συγκέντρωση στο Αγρίνιο.

«Απέναντι μας έχουμε τους λαϊκιστές, που τάζουν τα πάντα στους πάντες χωρίς να ξέρουν που θα βρουν τα χρήματα. Είναι ο δεύτερος γύρος του λεφτά υπάρχουν αλλά οι πολίτες γνωρίζουν τι έγινε στον πρώτο γύρο και δεν θα επιτρέψουν να ξανασυμβεί αυτό ποτέ», τόνισε 


Ο πρωθυπουργός έθεσε το δίλλημα των εκλογών τονίζοντας «Η Ελλάδα έχει δύο δρόμους: ή θα παραμερίσει την πολιτική αστάθεια και θα μπει στην ανάπτυξη ή θα κατρακυλήσει πίσω» είπε ο κ. Σαμαράς και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «αυτά που λένε τα στελέχη του, θα σημάνουν την απώλεια των επιδοτήσεων για τους αγρότες, οι πόλεις και τα χωριά θα χάσουν τα χρήματα του ΕΣΠΑ, ο επιχειρηματίας θα χάσει τη ρευστότητα, τώρα που τελειώσαμε με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».


Αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Λαπαβίτσα, ο οποίος ανέφερε ότι δεν μπορείς να ζητάς τα λεφτά της ΕΕ και να μην ακολουθείς τους κανόνες της. «Αυτό λέμε και εμείς. Η ΕΕ λέει ότι μας θέλει, αλλά πρέπει να τηρηθούν οι κανόνες της. Εκείνοι λένε ότι θα τα διαπραγματευθούν όλα από την αρχή. Ξέρω ότι ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού υπέφερε. Σε όλους λέω ότι κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουμε τα χειρότερα, αποφύγαμε την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ», σημείωσε.


Ταυτόχρονα εμφανίστηκε αισιόδοξος για νίκη της ΝΔ στις 25 Ιανουαρίου λέγοντας ότι «οι πολίτες δεν θα αφήσουν την χώρα να φτάσει και πάλι στον πάτο»


«Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει δάκρυα και αίμα. Δεν το λέμε εμείς, το λένε εκείνοι. Δεν το λέμε εμείς το λένε οι αγορές που θέλουν να κάνουν και πάλι πειραματόζωο την χώρα μας», υπογράμμμισε. 


Τέλος κάλεσε όλους τους πολίτες από όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται να στηρίξουν τις προσπάθειες της ΝΔ για να συνεχιστεί η οικονομική σταθερότητα και να βγει η Ελλάδα από την κρίση. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.