ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Θερμό επεισόδιο" Σπυράκη - Λαζόπουλου

16:28 - 14 Ιαν 2015 | Πολιτική
"Θερμό επεισόδιο" Σπυράκη - Λαζόπουλου
Δριμεία επίθεση στον Λ. Λαζόπουλο εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Σπυράκη, με αφορμή τα όσα είπε στο  Αλ Τσαντίρι News, ο κ. Λαζόπουλος κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης κατήγγειλε  τον κ. Λαζόπουλο ότι έχει βγάλει  3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.


Ο κ. Λαζόπουλος απαντώντας μέσω της εκπομπή του εξαπέλυσε τα βέλη του στον κ. Γεωργιάδη ενώ για τα κεφάλαια που έβγαλε στο εξωτερικό, εξήγησε  ότι τα χρήματα προορίζονταν για ξένες τηλεοπτικές παραγωγές και πως φορολογούνται εδώ στην Ελλάδα.


Η κ. Σπυράκη, κατηγόρησε τον κ. Λαζόπουλο, ότι είναι πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου και προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ταυτόχρονα πως "ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα και πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας".


Διερωτήθηκε επίσης γιατί «παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας», για να καταλήξει: «Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Τελευταία τροποποίηση στις 11:15 - 15 Ιαν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.