ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άκης «βομβιστής»;

21:50 - 17 Ιαν 2015 | Πολιτική
Ο Άκης «βομβιστής»;
Είναι αυτό που, με βάση τα δημοσιογραφικά στερεότυπα, κατά κυριολεξία θα λέγαμε «είδηση- βόμβα»! Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ένας δικηγόρος, περιλαμβάνονται στους 37 κατηγορούμενους που εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών το οποίο εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μεταξύ των 37, περιλαμβάνονται και πέντε σωφρονιστικοί υπάλληλοι καθώς και ο 50χρονος, πρώην αστυνομικός, των ΕΚΑΜ που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση του συλληφθέντος τρομοκράτη, Χριστόδουλου Ξηρού.

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο έγκλειστος τέως υπουργός Άμυνας και συνιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, φέρεται ότι ενημέρωσε γνωστό ποινικό, που έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών, ότι ο πρώην συνεργάτης του, γραμματέας στο υπουργείο, Γιάννης Σμπώκος, είχε γερό κομπόδεμα με αποτέλεσμα η ομάδα του αρχινονού, να βάλλει τρεις φορές βόμβες στο σπίτι του, προκειμένου να τον εκβιάσει με σκοπό χρηματικά ανταλλάγματα.

 

Οι αστυνομικές έρευνες άρχισαν όταν πριν από δύο εβδομάδες εντοπίστηκαν 15 κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας, τρεις πυροκροτητές, δύο κομμάτια βραδύκαυστο φυτίλι και κομμάτια στουπιού, σε αυλή σπιτιού στη Μεταμόρφωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:49 - 17 Ιαν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.