ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Με κόκκινες γραμμές η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

16:40 - 21 Ιαν 2015 | Πολιτική
Καμμένος: Με κόκκινες γραμμές η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
Την πεποίθησή του ότι το κόμμα του θα εισέλθει στη Βουλή εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ζάππειο, ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο μιας μετεκλογικής  συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αυτή δεν θα γίνει εν λευκώ, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Ο κ. Καμμένος, εκτίμησε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα έχει κριθεί και όπως αποκάλυψε η διάφορα του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ «είναι πάνω από επτά μονάδες». 


Με βάση αυτό το δεδομένο κάλεσε τον κόσμο να αποφασίσει να επιλέξει εάν θέλει μια αυτοδύναμη «και αλαζονική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» ή «μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τις κόκκινες γραμμές, σε θέματα όπως το Μακεδονικό, το θέμα της Θράκης, τα εθνικά θέματα».


Τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν αποδέχεται τον διαχωρισμό Κράτους- Εκκλησίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα προωθήσει τη μείωση του συντελεστή φορολογίας για επιχειρήσεις στο 7% και την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. 


Ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν θα αποδεχθεί «οποιοδήποτε πρόσωπο προτείνει ο κ. Τσίπρας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», τόνισε ότι έχει προτάσεις για τον ΠτΔ και πρόσθεσε ότι «θεωρούμε ότι ο ΠτΔ πρέπει να ενώνει τους Έλληνες», ενώ έκανε λόγο για «εμφυλιοπολεμική επιχειρηματολογία της ΝΔ, με την οποία δεν έχουμε καμιά σχέση».


Είπε ακόμη ότι εάν έχει ισχυρό ποσοστό το κόμμα του, δεν θα απαιτηθούν συνεργασίες με αλλά κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τους κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαμαρά και Θεοδωράκη.


Παράλληλα επιτέθηκε στη ΝΔ με βαρείς χαρακτηρισμούς και την αποκάλεσε «συνονθύλευμα ακροδεξιών, που δεν θα πέρναγαν ποτέ την πόρτα της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, και μελών της Πολιτικής Άνοιξης που δεν τους ήξερε κανείς», ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τους ανθρώπους «που είναι δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βορίδης και ο Πλεύρης. Ο Σαμαράς, αντί να στηρίξει Καραμανλή, στήριξε τη συμμορία του Κολλεγίου. Λυπάμαι που ο Καραμανλής ψήφισε όλα αυτά» είπε ο κ. Καμμένος.


Έκανε λόγο για «πλήρη αποσυσπείρωση της ΝΔ», ενώ είπε ότι «δεκάδες στελέχη της ΝΔ έρχονται σε εμάς, γιατί θεωρούν χαμένη ψήφο την ψήφο στη ΝΔ. Καθημερινά, η διαφορά μεγαλώνει και η δύναμη των ΑΝ.ΕΛΛ αυξάνεται. Μας ενώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ η επαναπόκτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, η επαναφορά του Συντάγματος και της Δημοκρατίας. Θεωρούμε ότι οι κόκκινες γραμμές μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Στόχος μας, να σταματήσει η χώρα να κυβερνάται με μέιλ» είπε ο κ. Καμμένος.


Τάχθηκε, τέλος, υπέρ της κατασκευής γηπέδων για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, στις περιοχές που εδρεύουν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.