ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοιχτός σε συμμαχία με το ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Βενιζέλος

17:34 - 21 Ιαν 2015 | Πολιτική
Ανοιχτός σε συμμαχία με το ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Βενιζέλος
«Το ΠΑΣΟΚ είναι ανοικτό στο να συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας κομμάτων με στόχο την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την έξοδο από το Μνημόνιο» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.  

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, κάλεσε επίσης τους ευρωπαίους ηγέτες να μην επεμβαίνουν στις ελληνικές εκλογές και να σεβαστούν την κυριαρχία του ελληνικού λαού.

«O ΣΥΡΙΖΑ μόνος του ή μια συνεργασία μόνο με το ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκεί» υπογράμμισε  ο κ. Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας πως «Θέλουμε να είμαστε ένας εθνικός εταίρος, όχι αναγκαστικά ένας κυβερνητικός εταίρος, αλλά αν η χώρα μας χρειάζεται είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε».

«Οι όροι είναι ότι όλοι καταλαβαίνουν πως οι βιαστικές, ερασιτεχνικές προτάσεις είναι επικίνδυνες και αυξάνουν τον κίνδυνο της χώρας. Ο κίνδυνος ενός σοκ ή μιας απογοήτευσης σε σχέση με τις προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί από τις εύκολες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο ίδιος. 

Στο ενδεχόμενο δε, εξόδου της χώρας από το ευρώ δίνει λίγες πιθανότητες. «Κανείς δεν το θέλει, αλλά είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα ατυχήματα», είπε ο κ. Βενιζέλος.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:48 - 21 Ιαν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.