ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λάβρος ο Βενιζέλος κατά Παπανδρέου και συνέδριο με ανοιχτό το θέμα της ηγεσίας

23:48 - 25 Ιαν 2015 | Πολιτική
Λάβρος ο Βενιζέλος κατά Παπανδρέου και συνέδριο με ανοιχτό το θέμα της ηγεσίας
Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, με ανοιχτό το θέμα της ηγεσίας, εξήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος κατηγόρησε ανοιχτά τον Γιώργο Παπανδρέου για το εκλογική αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε ένα ποσοστό ψήφων μικρό και ανεπαρκές και δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Αυτή είναι, όμως, η επιλογή του λαού και έχουμε την δημοκρατική υποχρέωση να το δεχτούμε» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εξήγησε ότι «ένα καπρίτσιο και κάποιες προσωπικές εμμονές που πλήρωσαν το ΠΑΣΟΚ και η χώρα».


«Υπάρχει ευθύνη με ονοματεπώνυμο που βαραίνει τον Γιώργο Παπανδρέου» υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 


Πάντως παραδέχθηκε πως το κόμμα συγκέντρωσε μικρό και ανεπαρκές ποσοστό και πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα δεν τον ικανοποιεί σε σχέση με το μέγεθος της προσπάθειας που έγινε και σε σχέση με «τις αλήθειες που είπαμε προεκλογικά».


Σε αυτό το πλαίσιο ανήγγειλε  ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρά σε συνέδριο ριζικής ανανέωσης, με όλα τα θέματα ανοιχτά, ακόμα  και του θέματος της ηγεσίας. 


«Αλλά συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όχι άλλων μορφωμάτων ή παραγόντων», συμπλήρωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει, αλλά παρατήρησε ότι στην εποχή μας «δεν αρκεί η οριακή τεχνητή πλειοψηφία εδρών», αλλά απαιτείται και συναίνεση.


Επιπλέον συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για την νίκη του. «Συγχαίρω τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον κ. Τσίπρα. Του εύχομαι να πετύχει για το καλό της χώρας» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.