ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκεντρώσεις κατά της λιτότητας και υπέρ των κυβερνητικών θέσεων

22:56 - 05 Φεβ 2015 | Πολιτική
Συγκεντρώσεις κατά της λιτότητας και υπέρ των κυβερνητικών θέσεων
Συγκεντρώσεις  υπεράσπισης  των θέσεων της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους εταίρους πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη  στην Αθήνα αλλά και πολλές περιφερειακές, πόλεις.

Στο νέο διαδικτυακό κάλεσμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης και την παρέμβαση της ΕΚΤ, ανταποκρίθηκαν χιλιάδες πολίτες .


Στην Αθήνα ο κύριος όγκος των διαδηλωτών συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα ,διαμηνύοντας: «Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν υποκύπτουμε. Δεν φοβόμαστε. Δεν κάνουμε πίσω. Νικάμε».

 

Εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας έδωσαν το "παρών" και στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη,. Οι διαδηλωτές ύψωσαν πανό που έγραφε: «Τέλος ο εκβιασμός. Κερδίζουμε τις ζωές μας πίσω», ενώ προγραμμάτισαν και νέο ραντεβού, για τις 16 Φεβρουαρίου, σε ένδειξη συμπαράστασης στην ελληνική αντιπροσωπεία που θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, για να διαπραγματευθεί το ελληνικό χρέος.


Ειρηνικές συγκεντρώσεις πολιτών που στηρίζουν την προσπάθεια και τις θέσεις της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκαν επίσης  στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στην πλατεία Ελευθερίας  και στην κεντρική πλατεία της Πάτρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.