ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βολές της αντιπολίτευσης στην Ζ. Κωνσταντοπούλου για την ομιλία της

17:14 - 06 Φεβ 2015 | Πολιτική
Βολές της αντιπολίτευσης στην Ζ. Κωνσταντοπούλου για την ομιλία της
Με αρνητικά σχόλια, υποδέχτηκε την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ως νέας Πρόεδρου της Βουλής, η αντιπολίτευση.

Ο  εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης ,  πρώτος έσυρε το χορό των δηλώσεων,  τονίζοντας ότι η νέα Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων επέλεξε, με την πρώτη της ομιλία, να μετατραπεί σε κομματάρχη.


Ως ένα «πολύ αρνητικό πρώτο δείγμα γραφής» χαρακτηρίζει το Ποτάμι την ομιλία της νέας Προέδρου.


Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου το κόμματος Δημήτρης Τσιόρδας αναφέρει: «Δυσάρεστη έκπληξη προκαλεί η στάση της νέας Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία στην ομιλία της αμέσως μετά την εκλογή της, δεν μίλησε ως Πρόεδρος της Βουλής που τίμησαν με την ψήφο τους 235 βουλευτές – ανάμεσά τους και οι βουλευτές του Κινήματός μας – αλλά μίλησε ως μέλος κομματικής συνιστώσας».


Στο ίδιο μήκος κύματος και το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι, στην ομιλία της η κ. Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε κομματικότερη του κόμματος της, ενώ όπως τονίζει ο εκάστοτε Πρόεδρος της Βουλής πρέπει να  ομιλεί ως κομματικά ουδέτερος θεματοφύλακας της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και τίποτε άλλο.


«Ελπίζουμε - χωρίς να έχουμε ψευδαισθήσεις - ότι θα το κατανοήσει αυτό η κ. Κωνσταντοπούλου τιμώντας την τιμή που της έγινε», καταλήγει η ανακοίνωση του  ΠΑΣΟΚ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.