ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο κάνει ο Π. Καμμένος

11:46 - 11 Φεβ 2015 | Πολιτική
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο κάνει ο Π. Καμμένος
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη, στην Κύπρο για διήμερη επίσημη επίσκεψη, για επαφές με την πολιτειακή, θρησκευτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου, ενώ την Πέμπτη θα συμμετάσχει και σε σύσκεψη για το θέμα των αγνοουμένων.

Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, θα έχει πριν το μεσημέρι, κατ' ιδίαν συνάντηση στο ΓΕΕΦ με τον υπουργό Αμυνας της Κύπρου Χριστόφορο Φωκαΐδη.

Το απόγευμα της Τετάρτης, θα επισκεφτεί τα Φυλακισμένα Μνήματα. Ακολούθως θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β΄ και τον μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρο, αλλά και με τη Συντονιστική Επιτροπή Καρπασίας.

Το βράδυ θα παρακαθήσει σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο υπουργός Αμυνας προς τιμήν του, στη Λέσχη Αξιωματικών Εθνικής Φρουράς.

Το πρωί της Πέμπτης θα συναντηθεί με την οικογένεια του Θεόφιλου Γεωργιάδη και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Τύμβο Μακεδονίτισσας για κατάθεση στεφάνου, ενώ θα επισκεφτεί και το Στρατόπεδο «Αντ/γου Σταυριανάκου» της ΕΛΔΥΚ, στη Μαλούντα.

Πριν το μεσημέρι της Πέμπτης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τον υπουργό Αμυνας, στην παρουσία του επιτρόπου Προεδρίας Φώτη Φωτίου και του ελληνοκύπριου εκπροσώπου στη ΔΕΑ Νέστορα Νέστορος

Ο κ. Καμμένος θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.