ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση ήταν προετοιμασμένη για τη σκληρή στάση των εταίρων

13:45 - 18 Φεβ 2015 | Πολιτική
Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση ήταν προετοιμασμένη για τη σκληρή στάση των εταίρων
Η κυβέρνηση ήταν προετοιμασμένη τόσο για τις δυσκολίες, όσο και για τη σκληρή στάση των εταίρων, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ενόψει της σημερινής εκλογής του νέου Προέδρου.

Είμαστε στο μέσο μιας ουσιαστικής και σκληρής διαπραγμάτευσης, σχολίασε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη και ευαίσθητη καμπή.

 

«Καταθέτουμε προτάσεις και ευελπιστούμε να περάσουμε αυτόν τον κάβο, που θα μας δώσει δυνατότητες να προχωρήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

 

Ωστόσο, επεσήμανε ότι υπάρχουν και θετικά στοιχεία όπως «η ανάταση που υπάρχει στη χώρα μας, η ελπίδα αλλά και η πατριωτική περηφάνια που έχει δημιουργηθεί».

 

Πρόσθεσε ακόμη ότι υπάρχουν και άλλοι δύο παράγοντες που βοηθούν την ελληνική πλευρά και αυτοί είναι αφενός οι κινητοποιήσεις σε όλη την Ευρώπη που υποστηρίζουν το δίκιο της Ελλάδας και η θετική στάση που υπάρχει στα ελληνικά αιτήματα από μια σειρά άλλων χωρών.

 

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας δήλωσε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις δυσκολίες. Εξέφρασε δε την ελπίδα να πετύχει η προσπάθεια της κυβέρνησης, η οποία, όπως είπε, είναι πάρα πολύ σημαντική για την Ελλάδα.

 

«Η ελπίδα, η προσμονή του λαού μας είναι πολύ μεγάλη και ελπίζω όλα να πάνε καλά για να δει καλύτερες μέρες», κατέληξε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.