ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτοιμος να κάνει Κούγκι τη διαπραγμάτευση... ο Π. Καμμένος

15:40 - 18 Φεβ 2015 | Πολιτική
Έτοιμος να κάνει Κούγκι τη διαπραγμάτευση... ο Π. Καμμένος
Με μια σκληρή δήλωση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αποτύπωσε τις άγριες διαθέσεις του και  την αμετακίνητη στάση του,  απέναντι στους εταίρους για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την Ευρώπη.

«Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε πολιτικούς συντάκτες το μεσημέρι της Τετάρτης.

 

Ο ίδιος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, εξηγώντας τι εννοούσε με την φράση   «θα το κάνουμε Κούγκι», δήλωσε ότι αναφερόταν στο γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη  να διεκδικήσει δίκιο των αιτημάτων της,  μέχρι τέλους.

«Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω δεν θα προσκυνήσουμε, δεν θα αλλοιώσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός. Η εντολή είναι ξεκάθαρη και είναι αλλάξτε την πολιτική αυτή, δεν μπορεί να συνεχίσει η εξαθλίωση των Ελλήνων, δεν μπορούν να συνεχίσουν τα μέτρα αυτά που έχουν οδηγήσει στη φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό», τόνισε ο υπουργός Άμυνας.


Ερωτηθείς δε μήπως οδηγηθούμε «σε ανατίναξη, όπως στο Κούγκι», ο κ. Καμμένος άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται το ζήτημα της διαπραγμάτευσης, συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης λέγοντας ότι «μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια. Υπάρχει υψηλή ανεργία και αυτό θα πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή».


Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό αφορούσε τη διαπραγμάτευση στο Eurogroup και σημείωσε ότι «είναι σημαντικό ότι ο ελληνικός λαός πάει ενωμένος πλέον σε αυτή την διαπραγμάτευση».


Όπως είπε, είναι πιο σημαντικό ότι «ακόμη και πολίτες που δεν μας στηρίξανε στις εκλογές έχουν ενώσει τη φωνή τους, και όταν το έθνος διαπραγματεύεται ενωμένο, κερδίζει».

Τελευταία τροποποίηση στις 19:00 - 18 Φεβ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.