ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για εκβιασμό καταγγέλλουν τον Γ. Καραμέρο 4 Δήμαρχοι

17:33 - 20 Φεβ 2015 | Πολιτική
Για εκβιασμό καταγγέλλουν τον Γ. Καραμέρο 4 Δήμαρχοι
«Βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα, συμπεριφορές που αγγίζουν τα όρια της νομιμότητας, παρεμβάσεις και εκ των άνω επιβολή ελέγχου», αναφορικά με την υλοποίηση και εκτέλεση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για απόρους» καταλογίζουν στον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργο Καραμέρο. 

Τέσσερις Δήμαρχοι της Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι Δήμαρχοι Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, με κοινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν σήμερα Παρασκευή στα γραφεία της ΚΕΔΕ, κατήγγειλαν ότι, ο κ. Καραμέρος, τους απείλησε, ότι σε περίπτωση που δεν ενταχθούν σε συμπράξεις με την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αττικής και προχωρήσουν σε αυτόνομες, δικές τους συμπράξεις για την υλοποίηση του εν λόγω Προγράμματος, τότε θα έχουν πρόβλημα μελλοντικά και με τις χρηματοδοτήσεις έργων των Δήμων τους από τα Περιφερειακά Προγράμματα!

Ζήτησαν δε, την άμεση παρέμβαση για το θέμα, τόσο της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, όσο και της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα, ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν σχέση, «ούτε με την κα. Δούρου, ούτε με τη σημερινή Κυβέρνηση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.