ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εν ψυχρώ εκτέλεση του αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού - Τρομοκρατία ή μαφία;

20:00 - 21 Φεβ 2015 | Πολιτική
Εν ψυχρώ εκτέλεση του αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού - Τρομοκρατία ή μαφία;
Καρτέρι θανάτου είχαν στήσει άγνωστοι στον αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού.

Ο άτυχος 47χρονος, πατέρας δυο παιδιών, έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης, κοντά  το σπίτι του, στην Κουβέλα Στυλίδας.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  ο 47χρονος αρχιφύλακας έφυγε από το σπίτι του για να πάει για κυνήγι κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του. Μόλις έβαλε μπροστά τον πλησίασαν άγνωστοι οι οποίοι τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν. Αμέσως οι δράστες διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο ενώ η σύντροφος του ενημέρωσε τις αρχές για την επίθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν δύο όπλα ενώ εξετάζεται το 'ενα εξ αυτών,καλάσνικοφ. Το θύμα «γαζώθηκε» με 30 σφαίρες στο θώρακα και το κεφάλι .
 
Για τη δολοφονική επίθεση έχει ενημερωθεί και η αντιτρομοκρατική που απέστειλε κλιμάκιο, ενώ οι αρχές εξετάζουν κάθε σενάριο.


ΟΙ φυλακές Δομοκού είναι κατάστημα κράτησης υψηλής ασφάλειας και εκεί κρατούνται, τρομοκράτες όπως ο  Νίκος Μαζιώτης, του Επαναστατικού Αγώνα αλλά και οι Χριστόδουλος Ξηρός, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και Δημήτρης Κουφοντίνας, της 17 Νοέμβρη.


Επίσης κρατούνται κακοποιοί, ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια, όπως οι αρχινονοί, Βλαστός και Σταθούρος, καθώς οι φυλακές Δομοκού είναι το πρώτο κατάστημα κράτησης στην χώρα μας που ανταποκρίνεται στα Ευρωπαϊκά  πρότυπα κράτησης ασφαλείας.

 

Με αυτό δεδομένο, οι έρευνες στρέφονται και σε χτύπημα θανάτου, από μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, ή εκτλεστών συμβολαίων θανάτου, της μαφίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:04 - 21 Φεβ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.