ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα δεν ήταν έτοιμη, σχολίασε ο Κ. Λαπαβίτσας

13:40 - 24 Φεβ 2015 | Πολιτική
Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα δεν ήταν έτοιμη, σχολίασε ο Κ. Λαπαβίτσας
«Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα δεν ήταν έτοιμη γι’ αυτό προέκυψε αυτή η προβληματική συμφωνία», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, ασκώντας κριτική στο πώς αντιμετώπισε το οικονομικό επιτελείο τη διαπραγμάτευση στο Eurogroup την Παρασκευή.

Μιλώντας στον «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Λαπαβίτσας τόνισε ότι θα έπρεπε να «ήμασταν έτοιμοι για τον εκβιασμό της Παρασκευής και έπρεπε να είχαν ληφθεί μέτρα για τη χρηματοδότηση των τραπεζών πριν βρεθούμε στην πάρα πολύ δύσκολη θέση του ασφυκτικού διλλήματος που βρεθήκαμε».

 

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι με τη συμφωνία αγοράσαμε χρόνο και σταθήκαμε όρθιοι αλλά έχουμε ένα χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών που θα είναι δύσκολο καθώς θα υπάρχει εποπτεία.

 

Παράλληλα, ο κ. Λαπαβίτσας ζήτησε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για το τι περιλαμβάνει η συμφωνία με το Eurogoup: «Εδώ δεν είναι ποδόσφαιρο, κάποιος κέρδισε κάποιος έχασε, εδώ είναι η χώρα. Θέλω να ξέρω ακριβώς τι άλλαξε, είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και όλων όσοι έχουν πάρει μέρος στη διαπραγμάτευση, να μας ενημερώσουν και πρέπει να γίνει σύντομα αυτό».

 

Τέλος χαρακτήρισε την αντίδραση του Μανώλη Γλέζου συναισθηματική.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.