ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυο άνθρωποι αιφνιδιάστηκαν

11:01 - 02 Μαρ 2015 | Πολιτική
Δυο άνθρωποι αιφνιδιάστηκαν από την στάση της Ευρώπης έναντι της Ελλάδας: Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός, οι ξένοι μας είχαν στημένη παγίδα και με όπλο την έλλειψη ρευστότητας μας πιέζουν να υποκύψουμε στις απαιτήσεις τους.

Εμείς οι υπόλοιποι, όλοι οι άλλοι Έλληνες αλλά και οι ξένοι δεν αιφνιδιαστήκαμε. Αντίθετα περιγράφαμε με ανατριχιαστικές λεπτομέρεις το τι θα συμβεί, μήνες πρίν συμβεί. Ο Πρωθυπουργός μας κατηγορούσε οτι υποσκάπτουμε το μέλλον του, οτι τρομοκρατούμε τον κόσμο για να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και ότι είμαστε προδότες και γερμανοτσολιάδες.

Γιατί;

Επειδή βλέπαμε την «παγίδα» - όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος, μια παγίδα που μέσα της είχαν πέσει κατά σειράν, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο Αντώνης Σαμαράς. Όλους αυτούς τους έβλεπε ο Τσίπρας να πέφτουν στην «παγίδα» ένας - ένας και τους χλεύαζε στην αρχή, τους κατηγορούσε για προδοσία μετά και θέλει να τους πάει και στο ειδικό δικαστήριο. Τώρα λέει οτι έπεσε ο ίδιος στην παγίδα που μόνο παγίδα δεν είναι. Διότι μια παγίδα που υπήρχε εκεί πάντα, που την ήξερε, που την έβλεπε και που την χλεύαζε, δεν είναι παγίδα. Είναι η τρύπα της ανοησίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.