ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος βουλευτής κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Βαγγέλη;

23:00 - 02 Μαρ 2015 | Πολιτική
Ποιος βουλευτής κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Βαγγέλη;
Ποιος είναι ο Έλληνας βουλευτής που κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του νεαρού σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννινα; 

Στους διαδρόμους της Βουλής τις τελευταίες ώρες, εξελίσσεται ένας ιδιότυπος «Μυστικός Δείπνος», όπου όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός ο πανίσχυρος πολιτικός που θα μπορούσε τόσο αποτελεσματικά να απλώσει ένα πέπλο σιωπής, πάνω από το ατομικό δράμα του άτυχου νέου, προστατεύοντας τους δράστες που είχανε κάνει τη ζωή του μαρτύριο.


Η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, με επιστολή που απηύθυνε στον αν. υπουργό προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, κατήγγειλε ότι πρόκειται για πολιτικό μεγαλοπαράγοντα, πρωτοκλασάτο βουλευτή της Κρήτης τον οποίον όμως, απέφυγε να κατονομάσει.


«Είμαι κατά 90% σίγουρη» για το όνομά του, περιορίστηκε να δηλώσει επιτείνοντας το μυστήριο…


Με αξιοσημείωτη ευαισθησία ο αν. υπουργός απάντησε στην επιστολή, με μια ευσύνοπτη ανάλυση του φαινομένου της ενδοσχολικής βίας. Ταυτόχρονα όμως, δείχνοντας να συμμερίζεται την εκδοχή της εμπλοκής πολιτικού προσώπου, παρατηρεί αυστηρά πως: «Η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή».


Ο κ. Πανούσης ενημερώνει εξάλλου, ότι στο επίπεδο της αστυνομικής έρευνας, έχει διαταχθεί να σταλεί στα Γιάννενα ειδική μονάδα εξιχνίασης, ενώ ο ίδιος μίλησε προσωπικά με τον ιδιωτικό ερευνητή Γ. Τσούκαλη και έθεσε στη διάθεση της οικογένειας όποιο μέσο χρειαστεί.


Διαβεβαιώνει ακόμα, ότι οι ποινικές ευθύνες θα καταλογιστούν όταν εντοπιστούν οι ένοχοι της «βαρβαρότητας» και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Το ίδιο ισχύει με πράξεις ή παραλείψεις των αρμοδίων δημοσίων οργάνων.

Η τελευταία του επισήμανση, αφορά στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου  Κώστα Τρομπούκη, ο οποίος δήλωσε: “Δεν με πείθει το σενάριο bullying. Κανένας δεν έχει καταθέσει επίσημα ότι ο Βαγγέλης είχε Πέσει θύμα bullying. Όλοι μιλάνε με γενικότητες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.