ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Χωρίς κιγκλιδώματα κι εξέδρα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

18:51 - 09 Μαρ 2015 | Πολιτική
Καμμένος: Χωρίς κιγκλιδώματα κι εξέδρα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Με στρατιωτικούς συντάκτες συναντήθηκε ο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, με απρόντες επίσης στη συνάντηση τον αναπληρωτή υπουργό Κώστας Ήσυχος και τον υφυπουργό Νίκος Τόσκας.  

 

Ο κ. Καμμένος αρχικά γνωστοποίησε πως η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί χωρίς κιγκλιδώματα και χωρίς υπερυψωμένη εξέδρα για τους επισήμους, διευκρινίζοντας πως για την απάλειψη της υπερυψωμένης εξέδρας των επισήμων συνεννοήθηκε με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Την παρέλαση θα πλαισιώσουν, πέραν των πτητικών μέσων και των μονάδων της Αττικής και της Βοιωτίας, δύο τάγματα εθνοφυλακής από τον Έβρο και τα Δωδεκάνησα.

Υπενθυμίζεται, ότι οι πτήσεις των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσονται στο πρόγραμμα εκπαίδευσης του προσωπικού των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επιβάρυνση στον προϋπολογισμό.

 

Επισκέψεις σε ΗΠΑ, Ρωσία και Βραζιλία

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε επίσης πως θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ από τις 27 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας για την επέτειο της 25η Μαρτίου, ενώ στις 9 Μαΐου θα συνοδεύσει στην Μόσχα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Θα προηγηθεί επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Μόσχα από 17 έως 21 Απριλίου.
Τη Μόσχα θα επισκεφθούν επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος μαζί με την αναπληρωτή υπουργό Τουρισμού Ελένη Κουντουρά, από 18 έως 20 Μαρτίου.
Ο κ. Ήσυχος θα επισκεφθεί επίσης τη Βραζιλία από 14 έως 17 Απριλίου για τη διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.