ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετική ατμόσφαιρα, αλλά και διακριτικές σπόντες

11:53 - 13 Μαρ 2015 | Πολιτική
Θετική ατμόσφαιρα, αλλά και διακριτικές σπόντες
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Α. Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός στις δηλώσεις του ανέφερε πως «σεβόμαστε τις δεσμεύσεις μας και αναμένουμε από τους εταίρους μας να κάνουν το ίδιο».

Και πρόσθεσε πως παραμένει αισιόδοξος ότι στο τέλος θα υπάρξει ένας έντιμος συμβιβασμός, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει ελληνικό πρόβλημα που να μη έχει αντίκτυπο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κάτι που βέβαια αποτελεί μια διακριτική σπόντα.


Επίσης ο πρωθυπουργός δήλωσε ευτυχής για το γεγονός ότι πλέον ξεκινάει συζήτηση για την ουσία του προβλήματος και δίνεται προτεραιότητα στην ατζέντα για την ανάπτυξη.


Επανέλαβε δε την ανάγκη να χτυπηθεί η ανεργία των νέων και να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση και σημείωσε ότι πρέπει στο εξής να δοθεί ένα μήνυμα ελπίδας στον ελληνικό λαό και όχι μόνο μήνυμα για τις υποχρεώσεις και την εφαρμογή τους.  


Το μήνυμα που πρέπει να δώσουν τώρα η Ευρώπη και οι θεσμοί είναι «βοήθεια και αλληλεγγύη» για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα σε κοινωνικό επίπεδο, κατέληξε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.