ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκαλύψεις για τα εξοπλιστικά ετοιμάζεται να κάνει η Βίκυ Σταμάτη

17:13 - 06 Απρ 2015 | Πολιτική
Αποκαλύψεις για τα εξοπλιστικά ετοιμάζεται να κάνει η Βίκυ Σταμάτη
«Αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα» γύρω από την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων προτίθεται να κάνει η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της, Φραγκίσκου Ραγκούση.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον ίδιο, η κα Σταμάτη ζήτησε να δώσει στη ΓΑΔΑ συμπληρωματική κατάθεση, με αίτημα που υπέβαλε διά του συνηγόρου της.

 

Όπως φέρεται να ισχυρίζεται η πλευρά της κατηγορουμένης, επιθυμία της είναι οι «αποκαλύψεις» που προαναγγέλλει να γίνουν στους εισαγγελείς Ισίδωρο Ντογιάκο και Γρηγόρη Πεπόνη «για λόγους εμπιστοσύνης» και όχι ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπως θα ήταν το νομικά ορθό, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των εξοπλιστικών, με επίκεντρο τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

 

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη δίκη, για πρώτη φορά από την αρχή της έρευνας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του πρώην υπουργού και έχει καλέσει σε κατάθεση για τις 29 Απριλίου τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και μέλη του ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου όπως οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Βάσω Παπανδρέου, Γιάννος Παπαντωνίου και τότε ανώτατους στρατιωτικούς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.