ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: "Όχι" σε νέο μνημόνιο & πρόωρες εκλογές

12:49 - 14 Απρ 2015 | Πολιτική
Καμμένος: "Όχι" σε νέο μνημόνιο & πρόωρες εκλογές
Απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως «η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει νέο μνημόνιο», τονίζοντας ότι δεν θα συνεχιστεί η πολιτική της ύφεσης και της εξαθλίωσης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Πάνος Καμμένος διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα. «Η κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να υπογράψει νέο μνημόνιο. Δεν πρόκειται να συνεχίσει την πολιτική της ύφεσης και της εξαθλίωσης των Ελλήνων. Δεν υποχρεώνεται αυτή η κυβέρνηση. Έχει πάρει λαϊκή εντολή. Σας το ξεκαθαρίζω αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω», δήλωσε ο ίδιος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνέχισε λέγοντας: «Αυτή η πολιτική της πίεσης προκειμένου οι Έλληνες και η ελληνική κυβέρνηση να ακολουθήσουν μία διαφορετική πορεία από αυτή την οποία έχουν πάρει εντολή από τον ελληνικό λαό και να πάμε στην πολιτική του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθηθεί».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως «Η λαϊκή εντολή είναι πρόσφατη. Ας σταματήσει η Bild να φαντάζεται εκλογές. Και εκλογές να γίνουν θα είναι τα ποσοστά μας διπλάσια».

Στο ερώτημα αν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ο κ. Καμμένος ήταν λέγοντας: «Κανένα ενδεχόμενο δεν αφήνω ανοιχτό».

Τέλος σχολίασε επίσης ότι «αν δεν αρχίσει να παράγει πάλι η αμυντική μας βιομηχανία, η ΕΑΒ, τα ελληνικά αμυντικά συστήματα, οι ελληνικές ιδιωτικές εταιρείες, μέλλον δεν υπάρχει στην Ελλάδα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.