ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζητεί Συμβούλιο Αρχηγών

17:25 - 21 Απρ 2015 | Πολιτική
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζητεί Συμβούλιο Αρχηγών
Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, αλλά και για την πορεία της χώρας στην ΕΕ ζήτησε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον ΑΝΤ1 Κύπρου όπου βρίσκεται για διήμερη επίσκεψη, την Τρίτη.

«Όταν υπάρχουν μεγάλα εθνικά προβλήματα, απαιτούνται εθνικές συναινέσεις. Κι αυτές οι συναινέσεις δεν γίνονται χωρίς τη συμμετοχή της κυβέρνησης» υπογράμμισε ο Στ. Θεοδωράκης σε μια στιγμή, που ο πρόεδρος της ΝΔ, επιδιώκει σύμπηξη αντιπολιτευτικού μετώπου.

Στο πλαίσιο αυτό, σχολίασε πως «Από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας βλέπει ότι έχει μπροστά του ένα βουνό που φαίνεται από τις καθυστερήσεις ότι δεν ξέρει πως να το υπερβεί, καλό θα είναι να ακούσει και τους άλλους αρχηγούς».

Κληθείς να σχολιάσει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ και την έντονη δυσαρέσκεια που εκδηλώθηκε πέρα από τον Ατλαντικό μετά την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, παρατήρησε ότι «Η Ελλάδα έχει μεγάλη ανάγκη την Αμερική του Μπάρακ Ομπάμα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που πρέπει να διεξάγει σκληρές διαπραγματεύσεις».

Από την πλευρά τους, κύκλοι της ΝΔ σχολιάζοντας την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού, επεσήμαναν χαρακτηριστικά πως «όταν έλθει η ώρα θα γίνει και αυτό», χωρίς να προβαίνουν σε περαιτέρω διευκρινίσεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.