ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Λόης Λαμπριανίδης γγ Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων

14:30 - 25 Απρ 2015 | Πολιτική
Ο Λόης Λαμπριανίδης γγ Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων
Ο καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Λόης Λαμπριανίδης, ο οποίος θεωρείται ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα στη μελέτη του φαινομένου της «διαρροής εγκεφάλων» στο εξωτερικό («brain drain»), σύμφωνα με το Βήμα, αναλαμβάνει γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων στο υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού και Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με απόφαση του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομίας κ. Γιώργου Σταθάκη, που δημοσιεύθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο κ. Λαμπριανίδης αναλαμβάνει χρέη γενικού γραμματέα αναδρομικά από τις 7 Απριλίου 2015.

Ο κ. Λαμπριανίδης σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΑΠΘ, έκανε το μεταπτυχιακό του σε Αστικές και Περιφερειακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Σάσεξ στην Αγγλία και έλαβε το διδακτορικό του στην Οικονομική Γεωγραφία στο Tμήμα Γεωγραφίας του London School of Εconomics (LSE). Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομική Γεωγραφία και Περιφερειακή Ανάπτυξη για περισσότερα από 20 χρόνια και διευθύνει την Ερευνητική Μονάδα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Πολιτικής (ΕΜΠΑΠ).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.