ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιους προτείνει για το Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ o Γ. Παπανδρέου

15:38 - 01 Δεκ 2006 | Πολιτική
Τον Νίκο Αθανασάκη, όπως ήταν ήδη γνωστό από χθες,πρότεινε σήμερα, στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ως νέο Γραμματέα του κόμματος. Παράλληλα, κατέθεσε και συνολική πρόταση για την εκλογή Πολιτικού Συμβουλίου με νέα σύνθεση.

Ειδικότερα, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε ως νέα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, τους ήδη υπάρχοντες Ευάγγελο Βενιζέλο, Φώφη Γεννηματά, Μαρία Δαμανάκη, ’ννα Διαμαντοπούλου, Πέτρο Ευθυμίου, Πάρη Κουκουλόπουλο, Μαριλένα Κοππά, Πάνο Μπεγλίτη, Θόδωρο Πάγκαλο, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, Βάσω Παπανδρέου, Χρήστο Παπουτσή, Χρήστο Πολυζωγόπουλο, Συλβάνα Ράπτη, Κώστα Σκανδαλίδη, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, Θανάση Τσούρα, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Εύη Χριστοφιλοπούλου. 

    Ο Γιώργος Παπανδρέου προτείνει και πέντε στελέχη που δεν μετείχαν στο όργανο με την προηγούμενη σύνθεσή του: τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στη θέση του Νίκου Αθανασάκη, τον Πέτρο Ευθυμίου, τον Πάνο Μπεγλίτη, την Συλβάνα Ράπτη, τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και την Εύη Χριστοφιλοπούλου.

    Να σημειωθεί ότι στην πρόταση του κ. Παπανδρέου δεν υπάρχουν πέντε μέλη του Π.Σ. από την παλαιά του σύνθεση, οι: Μιλένα Αποστολάκη, Νόρα Κατσέλη, Παναγιώτης Φασούλας, ’ντζελα Γκερέκου και Βαγγέλης Παπαχρήστος.

Τέλος, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου σχήματος στη Βουλή, το οποίο θα λειτουργεί υπό τον Γραμματέα της Κ.Ο. Δημήτρη Ρέππα, η σύνθεση του οποίου θα ανακοινωθεί την Κυριακή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.