ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φρικαλέο έγκλημα η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ

16:16 - 04 Μαϊ 2015 | Πολιτική
Φρικαλέο έγκλημα η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ
Ένα φρικτό και αποτρόπαιο έγκλημα αποκάλυψε η έρευνα για την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ, με δράστη τον 27χρονο βιολογικό πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  το πτώμα δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ, καθώς ο πατέρας που συνελήφθη από την αστυνομία, τεμάχισε το πτώμα, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Μεγάλο ρόλο στην αποκάλυψη του εγκλήματος έπαιξε η μαρτυρία φίλου του ζευγαριού από την Βουλγαρία, στον οποίο ο δράστης φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί τι συνέβη στο παιδί, όταν τον επισκέφθηκε στην χώρα καταγωγής του στα τέλη Απριλίου.

Σύμφωνα με Το Βήμα, ο φίλος του ζευγαριού ανέφερε στην αστυνομία: «Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της».

Εν τω μεταξύ, ένταλμα σύλληψης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο εκδόθηκε σε βάρος της μητέρας της 4χρονης Άννυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επί του παρόντος δεν προκύπτουν ενδείξεις εμπλοκής της μητέρας στη δολοφονία, ωστόσο εξετάζεται αν φέρει ευθύνες για τη συγκάλυψη του τραγικού συμβάντος.

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε ο πατέρας, με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.

Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία.

Η εξαφάνιση του παιδιού είχε δηλωθεί στις 24 Απριλίου και έκτοτε οι γονείς του, που ανακρίνονταν από την αστυνομία, έπεφταν σε αντιφάσεις.

Η μητέρα αρχικώς είχε δηλώσει ότι άφησε το παιδί σε μια συμπατριώτισσά της επειδή ήθελε να ταξιδέψει για λίγες ημέρες στη Βουλγαρία και ότι η γυναίκα, το επίθετο της οποίας δεν γνώριζε, έχασε το παιδί.

Στη συνέχεια, η μητέρα παραδέχτηκε ότι η φίλη δεν υπάρχει. «Είπα για τη φίλη μου για να καλύψω τον πατέρα της μικρής που την έχασε» φέρεται να είπε.

Θολές ήταν οι εξηγήσεις που έδωσε και ο πατέρας παιδιού, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και προσήλθε για κατάθεση.

Σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, η μητέρα της Αννυ του έδωσε το παιδί, προκειμένου να μεταβεί στη Γερμανία. «Ξύπνησα το πρωί και το παιδί είχε εξαφανιστεί» φέρεται να είχε δηλώσει στους αστυνομικούς.

Εξ αρχής η αστυνομία εκτιμούσε πως οι δύο γονείς γνώριζαν τι έχει συμβεί στο παιδί.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:33 - 04 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.