ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε φιάσκο οδηγείται η διαπραγμάτευση, εκτιμά ο Α. Σαμαράς

14:50 - 09 Μαϊ 2015 | Πολιτική
Σε φιάσκο οδηγείται η διαπραγμάτευση, εκτιμά ο Α. Σαμαράς
«Η διαπραγμάτευση οδηγείται σε φιάσκο», εκτίμησε από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης στην Ξάνθη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση δρομολογεί φοροκαταιγίδα και οδηγεί την χώρα σε νέο μνημόνιο.

«Το ομολογούν οι ίδιοι ότι αυτή η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε φιάσκο. Πώς να μην είναι όταν οι ίδιοι δεν ξέρουν που πατάνε και που πηγαίνουνε. Όμως τρεις μήνες τώρα αυτό το φιάσκο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και φαίνεται να το πληρώνει κι άλλο με τις φοροεπιδρομές που ετοιμάζουν», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι έλεγε ψέματα και πριν αλλά και μετά τις εκλογές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είπαν λοιπόν απλά ψέματα πριν από τις εκλογές, είπαν ψέματα και μετά όταν διακήρυσσαν ότι αυτό το θέατρο που τώρα ομολογούν ότι ήταν θέατρο, αυτή η περήφανη διαπραγμάτευση, τελικά δεν είχε ούτε σχέδιο Α ούτε σχέδιο Β. Αλλά για κόκκινες γραμμές μιλάνε και την χώρα την πάνε γραμμή στο Μνημόνιο και πάλι».

Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είπε ψέματα και πριν και μετά τις εκλογές και πρόσθεσε ότι ο λαϊκισμός έχει πολύ ακριβό τίμημα.

«Εδώ και καιρό προειδοποιήσουμε ότι ο λαϊκισμός τάζει στους πάντες τα πάντα και ύστερα παίρνει από τους πάντες τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σημείωσε ότι «για κόκκινες γραμμές μιλάνε και την χώρα τη πάνε γραμμή στο μνημόνιο και πάλι». «Αυτές οι περιβόητες κόκκινες γραμμές πιο μαύρες δεν μπορούσαν να ’ναι», σημείωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:09 - 09 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.