ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαλάνδρι: Κάηκε ολοσχερώς το θέατρο Ρεματιάς-Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά

17:32 - 18 Μαϊ 2015 | Πολιτική
Χαλάνδρι: Κάηκε ολοσχερώς το θέατρο Ρεματιάς-Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά
Λίγο πριν τις 2μ.μ. κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στο Χαλάνδρι      

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο θέατρο της Ρεματιάς. Ειδικότερα, κάηκε μεγάλο μέρος της κερκίδας και μικρή έκταση με πεύκα, ενώ δεν κινδύνευσαν οι γύρω πολυκατοικίες.

Οι φλόγες έκαψαν, επίσης, δέντρα και ξερά χόρτα και κατασβέστηκαν μία ώρα αργότερα, από ισχυρή δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά

Η ηγεσία και τα αρμόδια στελέχη του δήμου Χαλανδρίου δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για εμπρησμό, ενώ υπάρχουν ευρήματα και μαρτυρίες που ενισχύουν αυτή την εκδοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, λίγο πριν από τις 2 μετά το μεσημέρι, ακούστηκαν δύο εκρήξεις μέσα στο θέατρο και μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκαν στις φλόγες τα ξύλινα καθίσματα, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και στα γύρω δένδρα.


Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρέθηκαν κάτω από τις κερκίδες γκαζάκια, ένα εκ των οποίων ήταν άθικτο, ενώ οι πρώτοι που έφτασαν στον τόπο της πυρκαγιάς, μιλούν για δύο εστίες, μία στο κέντρο των κερκίδων και μία στην άκρη του θεάτρου.

Πηγή φωτό: Παραπολιτικά

Τελευταία τροποποίηση στις 17:42 - 18 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.