ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης: "Γκεστάπο" η Ζωή - Συμπονώ τον Τσίπρα!

14:45 - 21 Μαϊ 2015 | Πολιτική
Θεοδωράκης: "Γκεστάπο" η Ζωή - Συμπονώ τον Τσίπρα!
"Χείμαρρος" ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή “OΝline” της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου, ζητώντας την καθαίρεσή της από το Προεδρείο της Βουλής.

“Πραγματικά συμπονώ τον Πρωθυπουργό. Έκανε λάθος που την έβαλε Πρόεδρο της Βουλής”, είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ποταμιού και συνέχισε ασκώντας σκληρή κριτική: “Είναι λάθος η εικόνα που βγάζει και θίγει την αξιοπρέπεια του κοινοβουλίου. Αυτή η εικόνα γκεστάπο είναι προσβλητική για το πολιτικό σύστημα”.

Αμέσως μετά ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Μιλήσαμε και του είπα ότι είναι ένα διχαστικό πρόσωπο και του είπα τότε “μην το κάνεις αυτό στο κοινοβούλιο”. Μου είπε “θα δεις ότι έχει αλλάξει (σ.σ. η Ζωή Κωνσταντοπούλου)”. Όταν προεδρεύει ο Μητρόπουλος η Βουλή γίνεται εκκλησία. Η Βουλή θα λύσει το θέμα. Οι βουλευτές μπορούν με 151 ψήφους να καθαιρέσουν την Πρόεδρο της Βουλής. Έχει μεγάλο πρόβλημα το κοινοβούλιο και έχει όνομα: Ζωή Κωνσταντοπούλου”.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:57 - 21 Μαϊ 2015

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.