ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους η Ζώη

17:56 - 21 Μαϊ 2015 | Πολιτική
Τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους η Ζώη
Με υποδείξεις αυτή τη φορά προς τους δημοσιογράφους, για το πώς θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, επανήλθε η Ζωή Κωνσταντοπούλου  για το  περιστατικό έξω από τη Βουλή, κατά το οποίο ζήτησε από την αστυνομία να αφήσει ελεύθερη την διέλευση διαδηλωτών προς την Βουλή και «κατσαδιάζοντας», ουσιαστικά τον επικεφαλής της ΕΛΑΣ, για την απαγόρευση.

Η πρόεδρος της Βουλής προσερχόμενη σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη αρνήθηκε αρχικά να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ ζήτησε και το όνομα του ρεπόρτερ από τον τηλεοπτικό σταθμό Star που της ζήτησε ένα σχόλιο για το περιστατικό.

Σας κατηγορούν πως θίξατε έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου, ο οποίος άκουσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να τον ρωτάει: «Εσείς ποιος είστε; Πώς λέγεστε; Από ποιο κανάλι είστε;».

Όταν πληροφορήθηκε το Μέσο στο οποίο εργάζεται ο δημοσιογράφος η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «Θα φροντίσετε να αποκαταστήσετε την πραγματικότητα για όλη την παραπληροφόρηση που ο τηλεοπτικός σας σταθμός έχει μεταδώσει και εν συνεχεία θα απευθύνετε ερωτήσεις».

Στη συνέχεια, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους που την περίμεναν ότι την παρεμποδίζουν να παραστεί στην εκδήλωση, στην οποία προσερχόταν.

Η ίδια επιτέθηκε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς λέγοντας: «Διότι την ώρα που δεν είχαν οι καρκινοπαθείς φάρμακα, την ώρα που δεν υπήρχαν φάρμακα στα νοσοκομεία κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Και θα χαρώ πολύ να δω ότι αυτό που μόλις τώρα είπα, για να δούμε εάν έχουμε ελεύθερη ενημέρωση στη χώρα μας, θα χαρώ πάρα πολύ αν αυτό που τώρα σας είπα θα παιχτεί στα κεντρικά δελτία ειδήσεων όπως παίζοντα τα σχόλια παραπληροφόρησης».

Ωστόσο η πρόεδρος της Βουλής σχολίασε το περιστατικό λέγοντας: «Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου που δεν είναι ένα κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες ακόμη κι όταν οι πολίτες διαμαρτύρονται. Θα περίμενα λοιπόν αυτά τα θέματα να είναι που αναδεικνύονται. Τα δίκαια αιτήματα, οι προσπάθειες των αρμόδιων υπουργών να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια και όχι να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις με μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης την οποία οργανώνουν εκείνα τα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία έχουν επωφεληθεί και έχουν οργιωδώς στην πραγματικότητα ωφεληθεί από μια χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.