ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση

21:31 - 05 Ιουν 2015 | Πολιτική
Καμμένος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση
Για μια ιστορική μέρα που μπορεί να αλλάξει τον ρου της ελληνικής ιστορίας έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ, στηρίζουν και θα στηρίζουν την κυβέρνηση  μέχρι η Ελλάδα να επανακτήσει την εθνική της κυριαρχία.


Απευθυνόμενος στο σύνολο των βουλευτών, τους κάλεσε να συγκρίνουν τις δυο προτάσεις και τόνισε ότι «έχει έλθει η ώρα να έλθετε κοντά μας όσοι πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρξει μια εθνική γραμμή για τη σωτηρία της χώρας».

Η κυβέρνηση αυτή λέει ότι δεν δεχόμαστε τις εντολές αυτές καθώς έχουν εξαντληθεί τα όρια του ελληνικού λαού, υπογράμμισε.
Σχετικά με τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση, υπογράμμισε ότι δεν συμφωνούμε σε πολλά από αυτά, είναι στα όρια όμως της λαϊκής εντολής και δεν θα ξεφύγουμε ούτε κατά μια τελεία από αυτά.

Η ομιλία του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσε συνεχείς εκρήξεις από την πτέρυγα της Ν.Δ. με βασικό «πρωταγωνιστή» τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπος του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος διέκοπτε συνεχώς. «Στα τέσσερα εσείς» του απάντησε κάποια στιγμή ο Π. Καμμένος, ενώ η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε: «Υπενθυμίζω ότι η συζήτηση είναι σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.