ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΡΤ: Εκπέμπει και πάλι – Δείτε τις πρώτες εικόνες

09:28 - 11 Ιουν 2015 | Πολιτική
ΕΡΤ: Εκπέμπει και πάλι – Δείτε τις πρώτες εικόνες
Ξεχάστε από σήμερα (11/6/2015) τη ΝΕΡΙΤ. Η ΕΡΤ επέστρεψε και πάλι στις οθόνες μας. Ποδαρικό έκανε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ΕΡΤ επέστρεψε στις 6 το πρωί με ουσική υπόκρουση τον εθνικό ύμνο και φόντο την Ελληνική σημαία. Μετά τον εθνικό ύμνο ακολούθησε ένα βίντεο περίπου ενός λεπτού με πλάνα από όλα τα κανάλια της ελληνικής ραδιοφωνίας τηλεόρασης πριν το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου αλλά και μια σεκάνς από τα σήματα της ΕΡΤ.

Πρώτη εκπομπή που προβλήθηκε η «ΕΡΤ ενημέρωση» με παρουσιαστές τον Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά. Σε αυτή την εκπομπή λίγο μετά τις 07:30 και αφού έπεσε το σήμα της ΕΡΤ και ένα βίντεο με αναδρομή στα όλα όσα έγιναν πριν δυο χρόνια, εμφανίστηκε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μοιράζοντας διάπλατα χαμόγελα η κυρία Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι "το μαύρο ήταν μια σύντομη παρένθεση στη ζωή μας", ενώ απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους προσέθεσε «εμπνεύσατε εμάς και εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες, η νίκη δεν είναι μόνο δική σας αλλά και όλου του ελληνικού λαού και της κοινωνίας».

Με το τρακ και την συγκίνηση των παρουσιαστών να είναι εμφανή, η κυρία Κωνσταντοπούλου, αφού έκανε... ποδαρικό έφυγε και τη θέση της στο πάνελ πήραν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλος και του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος.

Θα ακολουθήσουν πλήθος ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το βράδυ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας» που αναφέρεται στα χρονικά της 11ης Ιουνίου 2013, όταν έπεσε το «μαύρο».

ert1 1

ert1 3

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.