ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλέκος Παπαδόπουλος: Εξήγγειλε την ίδρυση κόμματος

15:25 - 21 Ιουν 2015 | Πολιτική
Αλέκος Παπαδόπουλος: Εξήγγειλε την ίδρυση κόμματος
Μετά από έναν χρόνο έντονων πολιτικών ζυμώσεων και ζωηρού προβληματισμού, ο Αλέκος Παπαδόπουλος αποφάσισε να διαβεί τον Ρουβίκωνα.

Σε μια συμβολική επιλογή, το μεσημέρι της Κυριακής, ανακοίνωσε από το Ηράκλειο Κρήτης ότι προχωρά στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, στον οποίο καθοριστική θα είναι η παρουσία της δρώσας νεολαίας και των νέων δυνάμεων, με τη συνεπικουρία, όπως σημείωσε, κάποιων παλαιότερων πολιτικών.

Όπως εξήγγειλε, το νέο κόμμα, θα απευθύνεται σε Δημοκράτες, Πατριώτες του «καθαρού λόγου», οι οποίοι «νοιώθουν την ανάγκη να γεννηθούν καινούργια πράγματα στη χώρα μας κι είναι αντίθετοι στο να γίνει η Ελλάδα το ανάπηρο καθυστέρημα της Ευρώπης».

Ο πρώην υπουργός εξήγησε στη λακωνική δήλωσή του, ότι στο νέο κόμμα «δεν χωρούν τα είδωλα της λαϊκής πλάνης, καιροσκόποι και ιδεοληπτικοί κυρίως δε εκφραστές και συνεχιστές του διαλυτικού λαϊκισμού, όπου και να ενδημούν. Η ηγετική και οργανωτική διάρθρωση του νέου κόμματος, η διακήρυξη, το Πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημά του, θα γνωστοποιηθούν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο κόμμα θα φέρει τον τίτλο «Δημοκρατικό Κόμμα».

Τελευταία τροποποίηση στις 16:00 - 21 Ιουν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.