ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκουρλέτης: Όχι και συμφωνία πάση θυσία- Δεν ποντάρω πουθενά

13:11 - 24 Ιουν 2015 | Πολιτική
Σκουρλέτης: Όχι και συμφωνία πάση θυσία- Δεν ποντάρω πουθενά
"Βόμβα ολής" έσκασε από τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος με σημερινές του δηλώσεις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην επιτευχθεί συμφωνία με τους πιστωτές.

Ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, σημείωσε ότι: «Δεν θα στοιχημάτιζα ούτε για συμφωνία, ούτε για μη συμφωνία», προσθέτωντας ότι «δεν υιοθετούμε τη λογική του πάση θυσία συμφωνία». Παράλληλα, εξέφρασε ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι αν οι εταίροι υιοθετήσουν την ελληνική πρόταση αυτή θα ψηφιστεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως εάν υπάρξουν απώλειες η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

«Αν υπάρξουν απώλειες οι οποίες θέτουν σε αμφισβήτηση τη δεδηλωμένη τότε μεταφράζεται σε πολιτική κρίση και μπαίνει το θέμα των εκλογών, κι αυτό δεν είναι απειλή» είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα υποστήριξε πως η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι μια πρόταση με πολλά βάρη, αλλά δικαιότερα κατανεμημένη και λιγότερο σκληρή σε σχέση με τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου.

Ο Σκουρλέτης εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα πως υπάρχει σε εξέλιξη μετά τις εκλογές σχέδιο απαξίωσης της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το οποίο εκπορεύεται από κύκλους των δανειστών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.