ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παυλόπουλος:Η πορεία μας στην Ευρωζώνη πρέπει να είναι αδιατάραχη

13:31 - 28 Ιουν 2015 | Πολιτική
Παυλόπουλος:Η πορεία μας στην Ευρωζώνη πρέπει να είναι αδιατάραχη
«Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη και να γίνει με την κοινή προσπάθεια όλων» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Η υπεράσπιση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς συνομιλώντας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, θετωντας ως κόκκινη γραμμή την υπεράσπιση αυτής της θέσης.

«Θα ήθελα να επαναλάβω τη θέση μου της κόκκινης γράμμης της θέσης της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης» τόνισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Είναι μια θέση η οποία πραγματικά στηρίζει την ύπαρξη της ίδιας της Ελλάδας».

«Γνωρίζω ότι συμφωνείτε με την θέση αυτή, οφείλω όμως να σας πω ότι αυτή την στιγμή η υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η θέση αυτής της κόκκινης γραμμής βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ εξηγώντας ότι γι' αυτό το λόγο επεδίωξε σήμερα να συζητήσει επ' αυτού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Εκτιμώ για ακόμη μία φορά και την πρωτοβουλία σας αλλά και την ευαισθησία σας» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.