ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατά του δημοψηφίσματος τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ

14:15 - 02 Ιουλ 2015 | Πολιτική
Κατά του δημοψηφίσματος τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ
Την διαφοροποίηση τους από την επίσημη θέση του κόμματος σε ότι αφορά το δημοψήφισμα, εξέφρασαν λίγο νωρίτερα οι βουλευτές  των Ανεξαρτήτων Ελλήνων(ΑΝ.ΕΛ) Βασίλης Κόκκαλης, Κώστας Δαμαβολίτης, Δημήτρης Καμμένος και ο Νικόλαος Μαυραγάνης.  

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Βασίλης Κόκκαλης δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο σταθμό ANT1 ότι: «Κάνω έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να ακυρώσει το δημοψήφισμα. Δεν είχαμε εντολή να κλείσουμε τις τράπεζες και να κουρευτούν οι καταθέσεις».

Επίσης αναφέρει: «Δίνουμε τη μάχη μέσα στο ευρώ. Δυστυχώς μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ μας δίνουν το δικαίωμα να μιλάμε για δραχμή» σημείωσε ο κ. Κόκκαλης, διευκρινίζοντας ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη και πως «το κόμμα θα τοποθετηθεί. Εγώ εντολή να βγάλω την Ελλάδα από το ευρώ δεν είχα».

Ο Κώστας Δαμαβολίτης συνυπογράφει την άποψη του Βασίλη Κόκκαλη και τάχθηκε υπέρ του “ΝΑΙ” στο Ευρώ, καθώς σύμφωνα με αυτόν αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος.

Τέλος ανακοινώσεις με τις οποίες τάσσονται κατά του δημοψηφίσματος εξέδωσαν και οι βουλευτές Δημήτρης Καμμένος και Νικόλαρος Μαυραγάνης οι οποίοι ζήτησαν παράλληλα την άμεση επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων. 

Σχολιάζοντας την στάση των βουλετών των ΑΝΕΛ ο Πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "βρισκόμαστε σε πόλεμο και όποιος δεν αντέχει ασ φύγει". 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:16 - 02 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.