ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν διελέυσεις από διόδια στις 5&6 Ιουλίου

14:27 - 02 Ιουλ 2015 | Πολιτική
Δωρεάν διελέυσεις από διόδια στις 5&6 Ιουλίου
Δωρεάν, χωρίς καταβολή διοδίων, θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι διελεύσεις ΙΧ και δικύκλων οχημάτων, στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 4 και 5 Ιουλίου 2015, ενώ χωρίς διόδια θα είναι και οι διελεύσεις στην Αττική οδό την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.    

Οι ιδιώτες παραχωρησιούχοι των αυτοκινητοδρόμων γνωστοποίησαν στο υπουργείο Υποδομών τη συμφωνία τους, στην δωρεάν διέλευση των οχημάτων από τα διόδια, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι, ανταποκρινόμενοι θετικά στη σχετική πρωτοβουλία του υπουργείου Υποδομών.

Ειδικότερα οι κοινοπραξίες παραχωρησιούχων ανακοινώνουν ότι δωρεάν θα είναι οι διελεύσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακού 4 και 5 Ιουλίου  στους αυτοκινητόδρομους:

  • Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου ΑΕ (Κεντρικός άξονας ΠΑΘΕ )
  • Γέφυρα ΑΕ (Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου)
  • Νέα Οδός ΑΕ (Ιόνια Οδός, Κεντρικός άξονας ΠΑΘΕ)-Ολυμπία Οδός ΑΕ (Βόρειος άξονας Πελοποννήσου)
  • Μορέας ΑΕ (Κεντρικός άξονας Πελοποννήσου)
  • Στην Εγνατία Οδό ΑΕ θα ισχύουν το Σαββατοκύριακό δωρεάν διελεύσεις, χωρίς διόδια επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων , σε όλο το μήκος του βόρειου άξονα της χώρας (από Ηγουμενίτσα έως Αλεξανδρούπολη).

Δωρεάν θα είναι οι διελεύσεις στην Αττική Οδό την Κυριακή 5 Ιουλίου, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Αττικές Διαδρομές ΑΕ, για την διευκόλυνση συμμετοχής των πολιτών στο δημοψήφισμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.