ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκη βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

18:21 - 05 Ιουλ 2015 | Πολιτική
Νίκη βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ
"Από σήμερα ξεκινάμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων, συμειώνοντας πως "υπάρχει η εκτίμηση ότι δόθηκε σαφής εντολή στην κυβέρνηση να υπερασπιστεί τις δικές της θέσεις και να μην κάνει δεκτές τις προτάσεις των δανειστών".

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε πως ξεκινά "μια καινούρια προσπάθεια για αμοιβαία επωφελή συμφωνία, ως ισότιμος εταίρος και όχι ως αποικία χρέους", συμπληρώνοντας πως "ο πρωθυπουργός θα κινηθεί ταχύτατα για να υλοποιήσει τη λαϊκή εντολή, εκπροσωπώντας ολόκληρο τον ελληνικό λαό".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης μιλώντας στο Mega χαρακτήρισε ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε ότι και μέσα στο «ναι» υπάρχει επιδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δήλωσε στον Alpha πως "η συμφωνία θα είναι καλύτερη αν κερδίσει το 'όχι', θα είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα". Πρόσθεσε δε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην υπάρχει ρευστότητα στις τράπεζες, ενώ υπογράμμισε ότι όλα τα μέρη επιθυμούν συμφωνία και δήλωσε αισιόδοξος ότι τα "πράγματα θα είναι θετικά".

Τελευταία τροποποίηση στις 18:47 - 05 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.