ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δ. Μάρδας: Συμφωνία ακόμα και αν είναι μια "κακή συμφωνία"

10:20 - 09 Ιουλ 2015 | Πολιτική
Δ. Μάρδας: Συμφωνία ακόμα και αν είναι μια "κακή συμφωνία"
Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι κρίνει επιτακτική την ανάγκη να επιτευχθεί μια συμφωνία ακόμα και αν αυτή είναι μια «κακή συμφωνία». 

«Είμαι αισιόδοξος, και θεωρώ ότι έστω και μια κακή συμφωνία θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα από ένα καθεστώς μη συμφωνίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα καθεστώς που θα επαναφέρει την σταθερότητα στη χώρα.

Ο  αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι τα έσοδα φόρων μέσω web banking πήγαν καλά. Αυτό θα επιτρέψει στο κράτος να πληρώσει τις υποχρεώσεις του σε ό, τι αφορά μισθούς και συντάξεις του δημοσίου τομέα.

Σε ότι αφορά την διαπραγμάτευση ο Δημήτρης Μάρδας ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση παρέλαβε μια χώρα στο χείλος της κατάρρευσης, η οποία θα κήρυττε πτώχευση και παρ’ όλα αυτά κατάφερε να την κρατήσει “ζωντανή”.

Ερωτηθείς για τους τόκους που εμφανίζονται σε λογαριασμούς καρτών τραπεζών και δεν μπορούν να πληρωθούν από τους κατόχους, λόγω των κλειστών τραπεζών ο αναπληρωτής Υπουργός απαντά ότι θα γίνουν προσπάθειες να επιλυθούν όλα με την επόμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, τονίζοντας παράλληλα ότι από λογιστικής πλευράς μπορούν όλα να λυθούν. 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:34 - 09 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.