ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρυξέλλες: «Γαλάζια» αντιπροσωπεία υπέρ της παραμονής στο ευρώ

11:15 - 09 Ιουλ 2015 | Πολιτική
Βρυξέλλες: «Γαλάζια» αντιπροσωπεία υπέρ της παραμονής στο ευρώ
Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες και στο «γαλάζιο» στρατόπεδο καθώς η κλεψύδρα της παραμονής μας στην Ευρωζώνη αδειάζει επικίνδυνα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Κωστής Χατζηδάκης είναι τα τρία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που μεταβαίνουν, εσπευσμένα, στις Βρυξέλλες για επαφές ενόψει της λήξης του τελεσιγράφου που έχει δώσει η Ευρωζώνη στην ελληνική κυβέρνηση.

Η απόφαση ελήφθη από τον κ. Μεϊμαράκη στο περιθώριο της χθεσινής συνεδρίασης (8/7/2015) της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, σε μία προσπάθεια να ασκηθεί πίεση προς τα αδελφά της Ν.Δ. κόμματα για την εξεύρεση λύσης που θα διατηρεί την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο επικρατεί δυσθυμία για τη στάση του επικεφαλής του ΕΛΚ κ. Μ. Βέμπερ στην συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, όταν και εμφανίστηκε ως ο πιο σκληρός επικριτής της ελληνικής κυβέρνησης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η «γαλάζια» αντιπροσωπεία μεταβαίνει στις Βρυξέλλες με πρωτοβουλία της ΝΔ και όχι σε συνεννόηση με την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:25 - 09 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.