ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης δίνει ο Τσίπρας στην ψηφοφορία

21:27 - 15 Ιουλ 2015 | Πολιτική
Χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης δίνει ο Τσίπρας στην ψηφοφορία
Χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα έχει η σημερινή ψηφοφορία, είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με κύκλους του επικεφαλής του Ποταμιού, αυτό ανέφερε ο κ. Τσίπρας σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Θεοδωράκη.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, διαμηνύοντάς του να βρίσκεται σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο, κάτι που δείχνει την κρισιμότητα της σημερινής ψηφοφορίας για το μέλλον της κυβέρνησης.

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση, ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δε θα λάβει το λόγο, όπως και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Το γεγονός αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και όπως έλεγαν έμπειροι κοινοβουλευτικοί, επιτρέπει την εικασία ότι ο κ. Τσίπρας ασκεί μέχρι την ύστατη ώρα πιέσεις στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα σε μια προσπάθεια να εκμαιεύσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Όλα τα σενάρια αυτές τις κρίσιμες ώρες διεκδικούν υπό προϋποθέσεις την δικαίωσή τους. Ακόμα και πιθανή παραίτηση του πρωθυπουργού και προσφυγή μέσα σε συνθήκες κατάρρευσης της χώρας σε κάλπες.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:48 - 15 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.