ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα συμβάλλει στην εθνική συνεννόηση

15:26 - 05 Αυγ 2015 | Πολιτική
Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα συμβάλλει στην εθνική συνεννόηση
Η Νέα Δημοκρατία θα συμβάλει με τις δικές τις δυνάμεις, ώστε να υπάρχει μια εθνική συνεννόηση, μια συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, μια συνεννόηση με τους κοινωνικούς εταίρους, τις κοινωνικές ομάδες, «για να μπορέσουμε να περάσουμε το δύσκολο δρόμο που μας ανοίγει το τρίτο μνημόνιο», τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά από συνάντησή του με το προεδρείο και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο του λαϊκισμού. «Βεβαίως», διευκρίνισε, «δεν υιοθετούμε τα πάντα. Αλλά τα αξιολογούμε και τα συνθέτουμε, μαζί με την τρέχουσα δύσκολη κατάσταση και τασσόμεθα σε άλλα υπέρ και σε άλλα όχι».

Όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία θα συμβάλει με τις δικές τις δυνάμεις, ώστε να υπάρχει μια εθνική συνεννόηση, μια συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, μια συνεννόηση με τους κοινωνικούς εταίρους, τις κοινωνικές ομάδες, «για να μπορέσουμε να περάσουμε το δύσκολο δρόμο που μας ανοίγει το τρίτο μνημόνιο».

«Πρέπει να συνεννοηθούμε για να υπάρχει ένα εθνικό σχέδιο, με επιχειρήματα ουσιαστικά, τα οποία θα μπορούμε να θέσουμε στους εταίρους μας και τα οποία θα προσπαθήσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να τα κατανοήσουν, ώστε να μην υπάρχουν επώδυνες αποφάσεις, για τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε τέλος ότι αναμένει τη συμφωνία «την οποία ο κ. Πρωθυπουργός από το δημοψήφισμα μας έλεγε ότι θα φέρει σε 48 ώρες, τώρα μας λέει ότι θα τη φέρει στις 18 Αυγούστου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.