ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητρόπουλος: Οι εκλογές δεν είναι αναγκαίες

08:21 - 06 Αυγ 2015 | Πολιτική
Μητρόπουλος: Οι εκλογές δεν είναι αναγκαίες
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλο, δεν είναι αναγκαίες οι εκλογές. Ωστόσο αυτό που επανέλαβε σθεναρά ήταν η συγκρότηση μιας ευρύτατης διαπραγματευτικής ομάδα μεγάλου πολιτικού, κοινωνικού και επιστημονικού κύρους.

«Πρέπει να προστατεύσουμε το λαό μας ο οποίος ανησυχεί σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να την ελέγξουμε λόγω της σφοδρότητας των απαιτήσεων των δανειστών» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής σε πρόσφατη συνέντευξή του στον σταθμό του MEGA.

Σε ό,τι αφορά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο κ. Μητρόπουλος επισημαίνει ότι «Όντως η Αριστερά, η κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει το αντικοινωνικότερο πακέτο που εφάρμοσε ποτέ κυβέρνηση της Αριστεράς στην ιστορία της Αριστεράς" αλλά στον αντίποδα "οφείλει να προστατεύσει τον λαό μας από το κοινωνικό μακελειό διότι οι δανειστές έχουν βάλει τις πιο ακραίες απαιτήσεις αναφορικά με την προστασία των εργαζομένων, συνταξιούχων, αγροτών, επιτηδευματιών».

Τέλος, τονίζει ότι «υπό αυτή την έννοια όλοι πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μην κοιτάμε στο όνομα κάποιας καθαρότητας που έχουν δικαίωμα να την προστατεύσουν αλλά όντας συνυπεύθυνοι για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων να βάζουν τέτοιου είδους και τέτοιου περιεχομένου στάσεις».

Τελευταία τροποποίηση στις 08:29 - 06 Αυγ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.