ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προεκλογική εκστρατεία με "σημαία" το "ΟΧΙ" από την Αριστερή Πλατφόρμα

11:45 - 06 Αυγ 2015 | Πολιτική
Προεκλογική εκστρατεία με "σημαία" το "ΟΧΙ" από την Αριστερή Πλατφόρμα
Έντονο προεκλογικό άρωμα έχουν οι προετοιμασίες από την «Αριστερή Πλατφόρμα», της οποίας οι βουλευτές και τα στελέχη έχουν ξεκινήσει περιοδείες και εμφανίζονται ως οι εκφραστές του "Όχι" στο δημοψήφισμα.

Στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας ήδη έχουν ξεκινήσει ή προγραμματίζουν μίνι περιοδείες στην Ελλάδα, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έδωσε για μια ακόμη φορά σαφές στίγμα διαφοροποίησης από τις κυβερνητικές επιλογές.

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, πρώην υπουργός, Παναγιώτης Λαφαζάνης, εχθές βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συναντήσεις με στελέχη της συγκεκριμένης τάσης. «Δεν στηρίζουμε προαπαιτούμενα για τα μνημόνια και δεν συναινούμε στην εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών από μια κυβέρνηση, η οποία εξελέγη με ένα αντιμνημονιακό πρόγραμμα», σημείωσε. Ξεκαθάρισε, δε: «όταν έρθει νέο μνημόνιο στη Βουλή εγώ δεν πρόκειται να το ψηφίσω. Φαντάζομαι πως το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην Αριστερή Πλατφόρμα».

Ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι θα συνεχίσει να είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του πρώτου κυβερνητικού κόμματος και ταυτόχρονα θα είναι συνεπής σε ότι έχει δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον ελληνικό λαό.

Σήμερα ο Δημήτρης Στρατούλης και ο Κώστας Δελημήτρος θα βρίσκονται στον Βόλο, όπου εκεί θα είναι κεντρικοί ομιλητές σε πολιτική εκδήλωση, στην οποία αναμένεται να εκφράσουν τις διαφωνίες τους με την κυβερνητική πολιτική. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και άλλα στελέχη της Πλατφόρμας να πραγματοποιήσουν ομιλίες σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι τη διαφορετική γραμμή τους, αλλά και δοκιμάζοντας τη δυναμική της θέσεις τους εκτός των τειχών.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:46 - 06 Αυγ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.