ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές-Λεουτσάκος: Προσφυγή στις κάλπες τον Σεπτέμβρη

09:58 - 10 Αυγ 2015 | Πολιτική
Εκλογές-Λεουτσάκος: Προσφυγή στις κάλπες τον Σεπτέμβρη
Για εκλογές το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος, σε συνέντευξή του στο "Πρωινό MEGA". Ωστόσο σημειώνει πως το ενδεχόμενο της προσφυγής στην κάλπη δεν είναι ακόμα απολύτως βέβαιο.

«ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνιο είναι έννοιες ασύμβατες» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Λεουτσάκος. Προσθέτει δε «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι ο πολιτικός φορέας εκείνος, ο οποίος μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα ψηφίσουν ένα νέο μνημόνιο, το οποίο θα είναι καταστροφικό για το λαό και για τη χώρα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο παραίτησης μελών της Αριστερής πλατφόρμας μετά την ψηφοφορία της συμφωνίας πως «η κυβέρνηση πρέπει έστω και τώρα να διακόψει τις διαπραγματεύσεις που οδηγούν στο μνημόνιο και να προχωρήσει με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και με βάση τη λαϊκή στήριξη που έχει εκφραστεί τον Ιούλιο».

 Τέλος, ως πρωθύστερα σενάρια χαρακτήρισε τα σενάρια που θέλουν αυτόνομη κάθοδο στελεχών της Αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Λεουτσάκος υπογραμμίζει ότι το κύριο τώρα είναι να επαναφερθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση στην πραγματική της κοίτη. 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:09 - 10 Αυγ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.