ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μνημόνιο-Κωνσταντοπούλου: «Να αποσυρθούν οι δύο τροπολογίες»

18:21 - 13 Αυγ 2015 | Πολιτική
Μνημόνιο-Κωνσταντοπούλου: «Να αποσυρθούν οι δύο τροπολογίες»
Η Ζωή πήρε τον λόγο και προκάλεσε εκ νέου χαμό στη Βουλή.

Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζήτησε και πήρε τον λόγο κατά την διάρκεια της συζήτησης στις Επιτροπές της Βουλής και ζήτησε την απόσυρση των δύο τροπολογιών, κάνοντας λόγο για ζητήματα διαδικασίας και Δημοκρατίας!

Είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Στην μεγαλύτερη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Βουλής, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν πολλοί βουλευτές που δεν εκφράζονται. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας, με δεδομένο ότι αυτή η εισήγηση δεν έλαβε υπ’ όψιν αυτούς τους βουλευτές. Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να τοποθετηθούν.

Το δεύτερο ζήτημα είναι ζήτημα διαδικασίας και ουσίας. Εάν είχαν υλοποιηθεί εκείνα τα οποία η κυβέρνηση εξήγγειλε και εμφάνισε στο πανελλήνιο ως πρόθεσή της για συζήτηση στη Βουλή. Η ώρα είναι 17:35 και σήμερα υποτίθεται ότι θα ήταν η συζήτηση στην Ολομέλεια η οποία θα ολοκληρωνόταν σιγά - σιγά.

Αλλά τώρα ήρθαν αυτές οι ογκωδέστατες τροπολογίες, πάνω από 100 σελίδες, που αφορούν σε τόσο σημαντικά ζητήματα. Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις στη Βουλή, Η Βουλή δεν είναι όργανο του κυρίου Σόιμπλε...».

«Δεν είναι ποτέ δυνατόν να αποδεχθεί βουλευτής της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτά τα δύο πακέτα θα έρχονταν τόσο αργά και χωρίς συζήτηση» συμπλήρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ζήτησε να αποσυρθούν οι δύο αυτές τροπολογίες!

Τελευταία τροποποίηση στις 19:35 - 13 Αυγ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.