ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παππάς για Αριστερή Πλατφόρμα: Προτείνουν Μνημόνιο και Δραχμή

09:50 - 18 Αυγ 2015 | Πολιτική
Παππάς για Αριστερή Πλατφόρμα: Προτείνουν Μνημόνιο και Δραχμή
«Δεν ήταν η λύση που θα θέλαμε αλλά ο μηδενισμός δεν βοηθά κανέναν. Ούτε αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Λάθη βεβαίως έγιναν αλλά σε καμία φάση των εξελίξεων δεν παρουσιάστηκε κάποια λύση που θα μπορούσε να εγγυηθεί καλύτερο επίπεδο ζωής και εγγύηση αποταμιεύσεων για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα» υπογράμμισε ο βουλευτής επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει χαρακτηριστικά, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» πως ως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πόλος της πολιτικής σταθερότητας». Παράλληλα διερωτάται «Αν ο σύντροφος Στρατούλης ήταν υπουργός Ασφαλίσεων και η χώρα στη δραχμή, θα μπορούσε να εγγυηθεί το επίπεδο ζωής των συνταξιούχων; Αν κάποιος απαντά θετικά, λέει ψέματα».

Ο κ. Παππάς προσθέτει ότι «Η κατάσταση ερμαφροδιτισμού “στηρίζω καταψηφίζοντας” δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ» αφήνοντας έτσι υπαινιγμούς για όλους όσους διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης.

Απορρίπτει πάντως τα σενάρια για κυβέρνηση εθνικής ενότητας λέγοντας πως όσοι ονειρεύονται σενάρια λύσεων πίσω από την πλάτη του λαού ας συνεχίσουν να το κάνουν μόνοι τους ενώ ξεκαθαρίζει πως η απόφαση για εκλογές «δεν εξαρτάται από κάποιον εκτός της χώρας».

Ερωτηθείς για την στάση της Αριστερής πλατφόρμας ο κ. Παππάς απαντά «Με απλά λόγια προτείνουν Μνημόνιο και Δραχμή» τονίζοντας πως σε αυτό το σενάριο το οποίο ήταν το σχέδιο Σόιμπλε, τα πράγματα για τις κοινωνικές τάξεις που η Αριστερά θέλει να εκπροσωπεί θα ήταν πολύ χειρότερα.

Τέλος, δηλώνει «Το χρέος δεν μειώνεται όταν το βρίζεις και το ονοματίζεις στο σύνολό του κιόλας με ένα κάρο επίθετα. Το να κάνεις κατάχρηση της δυνατότητας που σου δίνει η έδρα στη Βουλή είναι αναντίστοιχο του ρόλου του προεδρεύοντος» αφήνοντας υπαινιγμούς προς το πρόσωπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.