ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεουτσάκος: Ο Σόιμπλε έδωσε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση όχι στην Πλατφόρμα

08:57 - 20 Αυγ 2015 | Πολιτική
Λεουτσάκος: Ο Σόιμπλε έδωσε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση όχι στην Πλατφόρμα
Νέα σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας, Στάθης Λεουτσάκος αναφερόμενος στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου που ουσιαστικά προανήγγειλε τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο κ. Λεουτσάκος αναφέρει ότι «Είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια κατηγορεί την κ. Γεροβασίλη για «αλχημείες» σε ό,τι αφορά τη σύγκλιση απόψεων μεταξύ Σόιμπλε και Αριστερής Πλατφόρμας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον σταθμό του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση».

«Δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου» απαντά χαρακτηριστικά για την στάση που θα κρατήσει η Αριστερή Πλατφόρμα στην περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Τέλος, σχετικά με το αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα προχωρήσει σε μετασχηματισμό ο κ. Λεουτσάκος λέει ότι «το μόνο που δεν θα κάνουμε είναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί με το λαό. Το ΌΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες».

Τελευταία τροποποίηση στις 09:04 - 20 Αυγ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.