ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Δεν είναι επαναστατικό να επιλέγεις την απόδραση

19:22 - 21 Αυγ 2015 | Πολιτική
Τσίπρας: Δεν είναι επαναστατικό να επιλέγεις την απόδραση
Καρφιά Αλέξη Τσίπρα κατά Αριστερής Πλατφόρμας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας- "Επαναστατικό είναι να ανοίγεις δρόμους, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν".

Νέα επίθεση κατά της Αριστερής Πλατφόρμας εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός σημείωσε οτι η Αριστερά δεν είχε ποτέ την πολυτέλεια να επιλέγει τον χρόνο ή τις συνθήκες που θα δώσει τις μάχες, τονίζοντας ταυτόχρονα πως δεν είναι επαναστατικό να επιλέγεις την απόδραση από την πραγματικότητα ή τη δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας.

"Επαναστατικό είναι να ανοίγεις δρόμους, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν" υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Επίσης, πρότεινε τη συγκρότηση τριών επιτροπών- εκλογικού προγράμματος, κατάρτισης ψηφοδελτίων αλλά και τη δημιουργία ενός νέου επικοινωνιακού κέντρου ώστε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός της στρατηγικής του κόμματος.

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Τσίπρας, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο  ΣYPIZA έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια νέα σχέση με την κοινωνία που τον στηρίζει, καθώς και τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα ευκρινές ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα μιας σύγχρονης ριζοσπαστικής Αριστεράς, απαλλαγμένης από συντηρητικά κατάλοιπα ή αυταπάτες.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε νέα συνεδρίαση της ΠΓ τη Δευτέρα, καθώς και σύγκληση της  ΚΕ τις επόμενες μέρες. 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:38 - 21 Αυγ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.