ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές-Πανούσης: Δεν κατέβηκα και δεν θα κατέβω και τώρα υποψήφιος

13:23 - 26 Αυγ 2015 | Πολιτική
Εκλογές-Πανούσης: Δεν κατέβηκα και δεν θα κατέβω και τώρα υποψήφιος
Ο Γιάννης Πανούσης ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να βάλει υποψηφιότητα σε αυτές τις εκλογές. Η συγκεκριμένη δήλωση έλαβε χώρα στο περιθώριο της παρουσίασης του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ στην έκθεση της Θεσσαλονίκης.

«Εγώ επαναλαμβάνω αυτό που σας είπα από την πρώτη ημέρα, γιατί με στήριξε ο πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, ότι δεν είμαι κλασικός πολιτικός. Έχω την τεχνογνωσία και μια αίσθηση της κοινωνίας και προφανώς κάθε απόφασή μου έχει μιαν πολιτική βάση. Άλλα είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή που είχα εκλεγεί βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, στους έξι μήνες, ότι δεν είμαι πολιτικός, είμαι δάσκαλος. Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ" τόνισε ο κ. Πανούσης και ξεκαθάρισε: Δεν κατέβηκα και δεν θα κατέβω και τώρα στις εκλογές».

Διευκρίνισε ωστόσο ότι η απόφασή του δεν σχετίζεται με τον κύριο Τσίπρα, καθώς όπως δήλωσε ότι τον εκτιμά και τον θεωρεί ως «κεφάλαιο πολιτικό το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί».

Τέλος, ο κ. Πανούσης χαρακτηριστικά  αναφέρει πως «Είμαι στη διάθεση της πολιτείας, παραμένω στη διάθεση της πολιτείας μετά τις εκλογές. Αν και εφόσον και μπορεί με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:28 - 26 Αυγ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.