ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές-Γεωργιάδης: Είναι καλό που απομυθοποιήθηκε η Αριστερά

08:46 - 27 Αυγ 2015 | Πολιτική
Εκλογές-Γεωργιάδης: Είναι καλό που απομυθοποιήθηκε η Αριστερά
«Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δραπετεύσει και κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει. Θυμηθείτε τα λόγια μου: αν βγει πρώτος θα κάνει νέες εκλογές για να χάσει» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Προσθέτει δε, σχολιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι «Στη συνέντευξη βασικά είπε δεν πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα θα το εφαρμόσω χωρίς να το πιστεύω αν μού δώσετε την αυτοδυναμία».

Επιπρόσθετα ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε «Είναι καλό που απομυθοποιήθηκε η Αριστερά, πλέον κανείς αριστερός δεν μπορεί να βγει και να πει "έχω λύσεις για τα πάντα" γιατί οι πολίτες θα θυμούνται το καταστροφικό εξάμηνο του Τσίπρα. Αυτό ήταν ένα κέρδος του εξαμήνου Τσίπρα».

Όσον αφορά τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μετεκλογικά με το φθαρμένο παλαιό κομματικό σύστημα διερωτήθηκε σκωπτικά «γιατί ο Καμμένος είναι το νέο;»

Όσον αφορά την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι είναι επίσημη και ομόφωνη θέση της ΝΔ να καταργηθεί το 23%.

«Ήταν πρόταση της κυβέρνησης Τσίπρα για να μειώσουν την τιμή του βοείου κρέατος από το 23% στο 13%. Πρόκειται για ακραίο και αθέμιτο ανταγωνισμό με κάποια ιδιωτικά σχολεία να παραμένουν στο 0% ΦΠΑ και κάποια άλλα να μεταφέρονται στο 23%...» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ.

Τέλος δηλώνει «Πρόκειται για Αρμαγεδδώνα στην εκπαίδευση». Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι οραματίζεται μια Ελλάδα – πρότυπο με κατάργηση πανεπιστημίων που ιδρύθηκαν για τοπικούς λόγους ή δεν έχουν πια εκπαιδευτικό αντικείμενο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.